Motorola Edge 50 Pro, Fusion of Ultra: welke past het best bij jou? (ADV) (2024)

Motorola presenteerde onlangs zijn nieuwste smartphones, maar welke past nou het beste bij jou? We zetten de verschillen tussen de Motorola Edge 50 Ultra, Pro en Fusion voor je op een rij.

Motorola Edge 50 Pro vs Fusion vs Ultra

Vorige maand is de Motorola Edge 50-serie gepresenteerd. Het gaat om drie toestellen: de Motorola Edge 50 Ultra, Edge 50 Pro en Edge 50 Fusion. De Pro en Fusion waren al verkrijgbaar, maar nu ligt het echte toptoestel in de winkels. En ook nog eens met een leuke actie, want tot en met 16 juni krijg je een setje Moto Buds+ ter waarde van 149,99 euro cadeau.

Wat zijn nou de verschillen tussen de Pro, Fusion en Ultra? Wij vertellen je welke van de drie telefoons het beste bij jou past.

Ontdek de Motorola Edge 50-serie

Motorola Edge 50 Ultra: uitgebreide cameramogelijkheden

Laten we beginnen met de absolute topper van Motorola. De Edge 50 Ultra haal je vooral in huis als je van plan bent om veel content te gaan maken. De telefoon zit bomvol Moto AI-technologie en beschikt over de meest uitgebreide cameramogelijkheden. Meestal zal je de hoofdcamera van 50 megapixel gebruiken, maar er is ook een lens aan boord waarmee je tot drie keer optisch inzoomt.

Dat kan de Edge 50 Pro ook, maar bij het Ultra-model gaat het om een periscopische telelens met een hogere maximale resolutie. De kwaliteit van je ingezoomde foto’s ligt dus een stuk hoger. Daarnaast heeft de groothoeklens een hogere resolutie dan de andere twee toestellen uit de reeks: 50 megapixel in plaats van 13 megapixel.

Verder is de Edge 50 Ultra uitgerust met een snellere chip dan de Edge 50 Pro en Edge 50 Fusion. Motorola kiest bij zijn beste smartphone voor de Snapdragon 8s Gen 3-processor. Dat is een krachtig beestje, die flink kan multitasken en zware games probleemloos draait. De chip wordt bijgestaan door 16GB werkgeheugen en je beschikt over maar liefst 1TB opslag voor al je content.

Klinkt de Edge 50 Ultra als de perfecte smartphone voor jou? Je haalt ‘m in huis vanaf 999 euro. Wat de kleuren betreft heb je de keuze uit zwart, beige en een soort oranje.

Bekijk de Edge 50 Ultra

Motorola Edge 50 Pro: perfecte alleskunner

De Motorola Edge 50 Pro is voor jou als je niet het beste van het beste nodig hebt, maar toch een echte alleskunner zoekt. Foto’s maken kan hij goed, dankzij de 50 megapixel-hoofdcamera en er is een 13 megapixel-groothoeklens aanwezig voor uitgezoomde kiekjes. Inzoomen kan hij bovendien drie keer zonder kwaliteitsverlies – net als de Ultra – maar dan met maximaal 10 megapixel.

Je komt gegarandeerd de dag door met een enkele acculading, want hij heeft een 4500 mAh-batterij. Motorola-toestellen staan bekend om het razendsnel opladen en dat is ook bij de Edge 50 Pro het geval. Binnen 18 minuten kun je de deur weer uit met een volledig opgeladen telefoon. De Edge 50 Pro is verkrijgbaar vanaf 699,99 euro.

Bekijk de Edge 50 Pro

Motorola Edge 50 Fusion: budgetvriendelijke topper

Dan de goedkoopste optie in de Edge 50-serie: de Edge 50 Fusion. De telefoon geeft je bijna al het goeds van de andere twee toppers, maar dan voor een lagere prijs. Vanaf 349 euro heb jij het toestel in handen. De Fusion heeft vlotte hardware, een stof- en waterdichte behuizing en ziet er ook nog eens stijlvol uit.

Voor die prijs ontvang je daarnaast een prima 50 megapixel-hoofdcamera en een handige 13 megapixel-groothoeklens. Verder heeft hij een grotere accu van 5000 mAh, die in een kwartiertje weer voor 50 procent is opgeladen.

De Motorola Edge 50 Fusion zit – net als Edge 50 Pro en Ultra – bomvol kunstmatige intelligentie, zodat je bijvoorbeeld heel makkelijk je foto’s aanpast. Ook kun je unieke wallpapers maken, zodat je altijd een leuke achtergrond hebt. En, je maakt gebruik van de slimme AI-functies van Google, zoals de ‘magische gum’ om mensen of objecten uit je foto’s te halen.

Bekijk de Edge 50 Fusion

Tijdelijk ontvang je draadloze oordopjes bij Edge 50-serie

Goed nieuws: alle drie de toestellen zijn nu verkrijgbaar! En je haalt ze ook nog eens voordelig in huis, want bij elke telefoon ontvang je een setje draadloze oordopjes cadeau. Bij de Motorola Edge 50 Ultra zijn dat de Moto Buds+ (t.w.v. 149,99 euro).

Kies je liever voor de Edge 50 Pro? Daarbij krijg je Bose QuietComfort Earbuds II ter waarde van maar liefst 299 euro. Bij het Fusion-model worden de Moto Buds geleverd (t.w.v. 59,99 euro).

  • Bekijk de Edge 50 Ultra
  • Bekijk de Edge 50 Pro
  • Bekijk de Edge 50 Fusion

Dit is een advertorial: een gesponsord artikel dat door een adverteerder is aangedragen. De inhoud van de advertorial staat los van de Android Planet-redactie en redactionele artikelen op de website. Advertorials zijn herkenbaar aan de titel ‘(ADV)’, de banner in de afbeelding en/of de aanduiding “gesponsord door” en het logo van de sponsor. Meer weten over advertorials en andere commerciële uitingen op Android Planet? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Motorola Edge 50 Pro, Fusion of Ultra: welke past het best bij jou? (ADV) (2024)

FAQs

Motorola Edge 50 Pro, Fusion of Ultra: welke past het best bij jou? (ADV)? ›

AnTuTu benchmark score for Motorola Edge 50 Fusion is 558439 (Overall Performance). AnTuTu CPU score for Motorola Edge 50 Fusion is 179595 and GPU score is 119681. AnTuTu Memory score for Motorola Edge 50 Fusion is 117081 and UX score is 142082.

How much AnTuTu score is good enough? ›

What Antutu score is good for gaming? Above the 4 lakh antutu score is good for gaming. you can experience a descent gaming. the snapdragon 778g and dimensity 920 is the best for gaming under budget.

Which processor has the highest AnTuTu score? ›

OnePlus 12 With Snapdragon 8 Gen 3 SoC Allegedly Tops AnTuTu Benchmark With 2.3 Million Points | Technology News.

What is the latest AnTuTu benchmark? ›

  • AnTuTu Benchmark Android. Current Version:v10.2.7. Updated:2024.6.6 what's new. ...
  • AnTuTu Benchmark iOS. Current Version:v10.0.3. Updated:2023.11.27.
  • AITuTu Benchmark Android. Current Version:v3.0.6. ...
  • AnTuTu Auto. Android. ...
  • AnTuTu PC Benchmark ubuntu. Current Version:v1.0.0.591. ...
  • AnTuTu PC Benchmark windows. Current Version:v1.0.0.819.

What is the AnTuTu score of Moto G60 Fusion? ›

Moto G60 has an overall AnTuTu score of 241,808.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated:

Views: 6081

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.