Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (2024)

Nerijus Žeronas

Communications Specialist at Vytauto Didžiojo universitetas

  • Report this post

Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024" apdovanojimų ceremoniją. Apdovanojimuose ne kartą nuskambėjo mintis apie drąsą kurti verslą ar startuolį. Ceremonijoje buvo apdovanoti 9 skirtingi verslo projektai. Tai tikrai ambicingi, unikalūs ir įkvepiantys pavyzdžiai. Pavyzdžiui, Zarasų rajone yra įkurtas privatus vaikų darželis. Kaip dirbant su švietimu, mane labai nustebino šis projektas. Tauragiškis Andrius Pleikys įsteigė startuolį ,,IT Galerija", kur kuria išmaniąsias vizitines korteles, nereikia rinkti 100 kortelių, o viską turi programėlėje. Tad drąsos pasiryžti kurti verslo idėjas, nelaikyti idėjų savyje!

  • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (2)
  • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (3)

23

Like Comment

To view or add a comment, sign in

More Relevant Posts

  • Nerijus Žeronas

    Communications Specialist at Vytauto Didžiojo universitetas

    • Report this post

    Kolegos juokauja, jog per dažnai lankausi darbo reikalais Kaune, šįkart teko organizuoti bei moderuoti Lietuvos Komunikacijos Asociacija - LTKA diskusiją „Efektyvi K komunikacija: tendencijos ir iššūkiai“. Kas slepiasi po raide K? Tai kultūra, Kaunas, diskusijoje pakalbėjome apie mokslo, kultūros, muziejaus ir Kauno miesto komunikaciją. Kokios priemonės veikia, kuomet turi mažą biudžetą? Ar verta mokslininkui žengti į ,, Tik tok" platformą? Diskusijos dalyvės Ina Žurkuvienė, Kristina Petrauskė, Agnė Poderytė pasidalino savo patirtimi, įžvalgomis bei davė rekomendacijų!Nėra auksinio recepto, tiesiog tikėti kuo darai, kurti bendruomenes, mąstyti apie savo skirtingas auditorijas ir nuolat mokytis bei augti!Po diskusijos pavaikščiojome po išskirtines Ąžuolyno bibliotekos erdves!

    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (7)
    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (8)
    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (9)
    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (10)
    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (11)

    17

    2 Comments

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Nerijus Žeronas

    Communications Specialist at Vytauto Didžiojo universitetas

    • Report this post

    Reikia išeiti iš savo burbulo. Ši frazė skambėjo konferencijoje, o ir pačiam reikėjo perkrauti savo bateriją ir išsivalyti galvą. Mat pavargsti nuo visokių pedagoginių, edukologinių ir žurnalistinių dalykų. Tam buvo puiki galimybė praėjusį penktadienį apsilankyti Klaipėdoje, kur vyko Lietuvos marketingo asociacija (LiMA) LiMA DAY'24: TURINIO MARKETINGAS. Konferencijoje buvo 12 įdomių pranešimų apie marketingo tendencijas ir netrūko praktinių patarimų.📷 Daugiau komunikuosime Instagram‘e. Kursime įtraukų turinį. 📷Turbūt nieko nenustebinsime, jog video klipo pirmosios 3 sekundės yra svarbiausios ir įdomiausios, tačiau ne vienas pranešėjas kalbėjo, jei geras ir įtraukiantis turinys, video gali būti ilgesnis. Laura Dabulytė priminė „Vox popuri“ formatą, aš visada kalbėdamas su moksleiviais apie profesiją, rekomenduoju jiems išeiti į gatvę ir užduoti klausimus nepažįstamiems žmonėms. Taip „pasimatuotų֧“ žurnalisto ar komunikacijos specialisto profesiją.📷Partnerystės. Nebijokime bendrauti tiek su įmonėmis, tiek su nuomonės formuotojais. Įkvepiantis debiutinis Delija Milašiūtė SMP pranešimas apie Vero Cafe partnerystę su nuomonės formutojais bei įmonėmis. 📷Biudžetas 0 eurų. Jau prieš kelis mėnesius pastebėjau Klaipėdos jaunimo teatro tinklalaidę, galvojau, koks įtraukiantis turinys. Toma Liutikė papasakojo apie tai, kaip kurti marketingą ir komunikaciją, kuomet biudžeto neturi. Labai artimas pranešimas, mat dažnai ir tenka suktis iš padėties ir būti 5 profesijų atstovų amplua. Ir šypseną sukėlė režisieriaus balso žinutės, kurios trukmė daugiau nei 9 min, atsakymas dėl vizualo. Taip, dažnai mes susiduriame su vadovais, kurie turi ilgą ir nuobodžią nuomonę apie tai, kaip turi atrodyti vizualas ar reklamas. Galiausiai primenu Tomos patarimą – eikime į teatrus, nes be žiūrovų, negyvuos teatrai.📷Kas be ko, tokių renginių gėris – nauji kontaktai, pažintys ir pokalbiai apie marketingą ir ne tik. Buvo smagu susipažinti su naujais žmonėmis! 🌞Kadangi oras buvo vasariškas, tad po konferencijos ir smagių dūzgių, savaitgalį leidau prie jūros. Teko papulti į vasarišką liūtį, paskaityti, prasieiti pro Klaipėdos gastronomijos ir naktines erdves, su kolegomis juokiamės, jog pasižiūri ir stiliaus tendencijų. Balti treningai valdo 😊 O šiaip, kuomet nueini į naktinį koncertą ir sutinki ne vieną vilnietį, supranti, mažas pasaulis!

    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (16)
    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (17)
    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (18)
    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (19)

    28

    3 Comments

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Nerijus Žeronas

    Communications Specialist at Vytauto Didžiojo universitetas

    • Report this post

    Prieš kelias dienas atsitiktinai atradau seną straipsnį, kurį rašiau prieš šešiolika metų. Pamenu, jog dešimtoje klasėje visiškai atsitiktinai pamačiau darbo skelbimą gimtojo miesto laikraštyje ,,Panevėžio balsas", kuris ieškojo moksleivių žurnalistų. Galvojau, pamėginsiu ir parašysiu straipsnius bei pabūsiu jaunuoju žurnalistu. Iš pradžių rašiau apie mokyklos, miesto kultūros aktualijas, vėliau nusprendžiau imti interviu iš tuometinių žinomų žmonių. Kadangi miesto laikraštis turėjo vieną puslapį, skirtą pramogų temai, tad nusprendžiau paieškoti platesnių vandenų bei parašyti didžiausiam portalui. Tuomet buvo jaunimo skiltis ,,Delfi gatvė". Pamenu, neturėjau patirties, kaip kalbinti žinomą žmogų, užduoti jam nepatogų klausimą, kai tau septyniolika ar aštuoniolika metų, o turi pašnekovo klausinėti apie meilę, netekties skausmą ar seksą! Per patirtį išmokstama, tad taip įsitraukiau į žurnalistikos pasaulį. Baigęs studijas, nukeliavau į televiziją, kur pradėjau dirbti redaktoriumi populiariame infošou. Vieną akimirką kalbini žinomą atlikėją apie plastines operacijas ar naujai sutiktą meilę, kitą akimirką darai siužetą apie magnetines audras, trečią akimirką važiuoji filmuoti į Seimą. Tad ir įdomus žurnalisto darbas, mat nežinai, kur profesijos keliai nuves. Pastaraisiais metais džiaugiuosi imdamas interviu iš tų žmonių, kur kasdien nesutiksi ir neturėsi galimybės pasikalbėti, apsilankyti išskirtinėse erdvėse!Tad sveikinimai Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienos proga! Saugokime laisvą žodį!

    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (24)
    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (25)

    33

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Nerijus Žeronas

    Communications Specialist at Vytauto Didžiojo universitetas

    • Report this post

    Praėjusį penktadienį VDU Švietimo akademijos komandos nariai turėjo Saulius Jovaisas mokymų sesiją „Efektyvus vadovavimas šiuolaikinėje organizacijoje“. Visad smagu išgirsti, papildyti savo žinių bagažą apie šiuolaikines organizacijos bei vadovavimo iššūkius, darbuotojų ugdymą ir motyvaciją. Žinoma, tai diena, kuomet gali gyvai išgirsti ir kolegų lūkesčius bei mintis su kokiais iššūkiais susiduria savo darbe, kas juos neramina ir kuo gali pasidžiaugti! Ką aš išsinešu? 🔷 Lyderis turi mokėti motyvuoti darbuotojus, įkvėpti, sutarti su jais.🔷Refleksijos svarba. Patvirtino mano asmeninį faktą, pats visuomet po intensyvaus darbų sezono visuomet pasidarau asmeninę refleksiją, ar verta tęsti darbus organizacijoje, kokius tikslus keliuosi ir kokie iššūkiai laukia. Patyrimai virsta patirtimi.🔷30 proc. organizacijos darbuotojų gali padaryti pokytį.🔷Velnias slypi detalėse. Reikia mokėti vertinti mažus dalykus.🔷Reikia išmokti deleguoti darbus.

    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (30)
    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (31)

    18

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Nerijus Žeronas

    Communications Specialist at Vytauto Didžiojo universitetas

    • Report this post

    Nuolatinis tobulėjimas ir tinklaveika – svarbu norint augti, gauti naujų žinių bei tobulėti. Vakar marketingo vadovų konferencijoje Lietuvos marketingo asociacija (LiMA) CMO SUMMIT’24! buvo kalbama apie strategijos greitį ir efektyvumą, sidabrinį segmentą, kaip patekti į alfos kartos pasaulį, saugiai jaustis darbe. Diskusijoje apie verslo paramą Ukrainai marketingo vadovai priminė, jog kiekvienas galime ir maža suma ar kitomis priemonėmis prisidėti prie paramos ukrainiečiams.Tyliai juokiausi, psichoterapeutas Eugenijus Laurinaitis priminė siekiamybę-kokybiško gyvenimo formulę – 24=3×8 – darbas, miegas ir gyvenimas.Be abejo, dūzgėse kalbėjome, jog tokie renginiai leidžia užmegzti naujus ryšius, pabendrauti su seniai matytais kolegomis, paplėtoti naujų projektų idėjų.

    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (35)
    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (36)
    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (37)

    21

    1 Comment

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Nerijus Žeronas

    Communications Specialist at Vytauto Didžiojo universitetas

    • Report this post

    Vakar Lietuvos Komunikacijos Asociacija - LTKA vyko „Naujokų vakaras". Tai tradicinis LTKA renginys, kurio metu nauji įstoję nariai susipažįsta, kalbasi apie komunikaciją, dalinasi savo patirtimi.Man visada smagu pažinti iš arčiau komunikacijos profesionalus!Angelė Tamulevičiūtė – prieš daugiau nei du dešimtmečius stovėjo prie tuometinio Lietuvos edukologijos universiteto ryšių su visuomene skyriaus ištakų ir kūrė naują komunikacijos strategiją universitete. Šiandien ji dirba VILNIUS TECH - Vilnius Gediminas Technical University Kūrybinių industrijų fakulteto prodekane, dėsto būsimiems ir esamiems komunikacijos programų studentams.Su Ingrida Čiapė pirmą kartą susipažinau, pakalbėjome apie grįžimą į komunikaciją po atostogų ir nuomonių formuotojų įtaką mūsų reklamose.Ernesta Razbadauskė atvyko iš Kauno. Pasirodo, ji kažkada ir dirbo akademiniame pasaulyje, šiandien pasidalino savo patirtimi iš darbo kooperacijoje.Urtė Vajavudzkaitė – kolegė iš VU Teisės Fakultetas/VU Law Faculty, tad visada smagu pakalbėti apie mokslo komunikaciją ir iššūkius.Živilė Vaškytė-Lubienė – teko dirbti TV projekte, tad šįkart kalbėjome apie komunikaciją, tvarumo konsultacijas, renginius ir video projektus.Su Renata MALDŪNIENĖ visiems naujokams pasakojome apie narystę LTKA, būsimus renginius.Tad kviečiu prisijungti komunikacijos profesionalus prie LTKA. Nuoroda komentare. Tikrai nepasigailėsite!

    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (41)

    24

    6 Comments

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Nerijus Žeronas

    Communications Specialist at Vytauto Didžiojo universitetas

    • Report this post

    Švietimas išgyvena krizę, tačiau moksleiviai atranda laiko ir per savo atostogas apsilanko universitete.Praėjusią savaitę VDU Švietimo akademija Vilniuje lankėsi Kauno rajono Jaunojo pedagogo klubo bei Utenos rajono Lyderių klubo moksleiviai.Tai moksleiviai mąstantys apie mokytojo, mokymosi įstaigos vadovo profesiją. Prieš dvejus metus sėkmingai Jaunojo pedagogo klubas startavo Kauno rajono savivaldybėje, šia puikia idėja užsikrėtė ir kitos savivaldybės. Šiuo metu jaunieji pedagogai susibūrė Klaipėdos, Panevėžio, Utenos rajono savivaldybėse. Žinau, jog ir kitos savivaldybės mąsto apie tokius klubus, mat švietimo skyrių atstovai mato prasmę, jog reikia moksleivius auginti, jog susidomėtų pedagogo profesija.

    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (46)
    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (47)

    9

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Nerijus Žeronas

    Communications Specialist at Vytauto Didžiojo universitetas

    • Report this post

    Prieš daugiau nei savaitę VDU Švietimo akademijoje Kaune ir Vilniuje turėjome tarptautinę-mokslinę konferenciją „Mokytojai herojai: kas padeda pedagogui augti?“.Dalyvavo daugiau nei 390 ikimokyklinio, priešmokyklinio ir pradinio ugdymo mokytojų.Konferencijoje Belgijos universiteto Ankstyvojo ugdymo inovacijų centro įkūrėjas, švietimo politikos mokslinių tyrimų ir rėmimo ekspertas Jan Peeters skaitė pranešimą „Ieškant pedagogikos herojų: kas padeda mokytojams tobulinti savo pedagogines praktikas?“. Konferencijoje vyko diskusija „Kaip galime padėti mokytojams tobulinti savo pedagogines praktikas?“, kur buvo kalbėta apie laimingus mokytojus ir laimingus vaikus, pagalbą pedagogams, tėvų ir mokyklos darbuotojų santykį, mokymosi priemones ir naratyvinio žaidimo naudą. Šiandien kaip niekad mokytojai linkę perdegti, neaprėpia darbų kiekio, tad svarbu jiems suteikti įrankių, kurie padėtų kokybiškai dirbti, gerai jaustis mokymosi įstaigoje.O šiaip galima pasidžiaugti, jog Lietuvos švietime turime daug herojų ir įkvepiančių pavyzdžių. Pavyzdžiui, Ąžuolas Jašinskas yra pradinių klasių mokytojas dirbantis Kauno rajono mokykloje. Baigęs lietuvių filologijos studijas, Ąžuolas nėra į robotiką ir tapo pradinių klasių pedagogu! Jis įsitikinęs,kad vyras mokytojas yra labai svarbu, juk vaikui svarbus ir vyriškas požiūris.Monika Katkute ir keičia švietimą, kalba apie informatikos pamokas ir technologijas, o kiekvieną jos prasmingą žodį galima sugerti!Andrius Pelegrimas ne kartą kalbėjo apie drąsą švietime, bendruomenės kūrimą, šįkart jis pastebėjo, jog mūsų visuomenėje reikia tėvystės kursų.Nerijus Buivydas kalbėjo apie demokratinius principus mokykloje, apie įrankius, kurie padeda apsisaugoti nuo perdegimo.Une Kaunaite ir EDU Vilnius ‐ šviežias gūsis ne tik Vilniaus, bet ir Lietuvos švietimui. Per pastaruosius metus Vilniaus mokytojai kelia kvalifikaciją, dalyvauja kitokio formato mokymuose, konferencijose. Tas tiktai įkvepia!

    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (50)
    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (51)
    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (52)
    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (53)

    14

    1 Comment

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

  • Nerijus Žeronas

    Communications Specialist at Vytauto Didžiojo universitetas

    • Report this post

    Šiandien LRT Plius laidos Širdyje lietuvis siužetu apie lituanistines studijas VDU Švietimo akademija Vilniuje nukėlė į 2023 metų vasarą!Šaunios ir įkvepiančios mokytojos Giedre Kurlinskaite, Sandra, Vita ir kursų vadovė Vilma Vilkaite Leonaviciene pasidalino įspūdžiais apie paskaitas, susitikimus su rašytojais, filosofais bei edukologais, renginį ,,Sumuštiniai aplink pasaulį". Man vis tiek neįtikėtina, jog užsienyje dirbantys mokytojai savo atostogas skiria studijoms, asmenybės ir profesiniam tobulėjimui, kartais laiką draugams ir artimiesiems iškeičia į paskaitą!TV siužetas komentare.Mokytojai motyvuoja judėti ir mums organizatoriams. Tad liko viena diena užsienio lituanistinių mokyklų mokytojams bei Baltistikos centrų studentams užpildyti anketą ir patekti į Lituanistines studijas!

    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (57)
    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (58)
    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (59)
    • Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (60)

    9

    1 Comment

    Like Comment

    To view or add a comment, sign in

Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (63)

Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt projekto ,,Verslo genas 2024"… (64)

543 followers

  • 85 Posts

View Profile

Follow

Explore topics

  • Sales
  • Marketing
  • Business Administration
  • HR Management
  • Content Management
  • Engineering
  • Soft Skills
  • See All
Nerijus Žeronas on LinkedIn: Tiesiai iš lėktuvo į iškilmingus lrytas.lt  projekto ,,Verslo genas 2024"… (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 6295

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.